Vila Alba

» Vëndndodhja

Vëndndodhja

Vila Alba, Hoteli Boutique i Biznesit që ndodhet në pjesën e vjetër të Tiranës, është lehtë për ta gjetur dhe afër të gjitha institucioneve më të rëndësishme të kryeqytetit të Shqipërisë.


View Larger Map