Vila Alba

» Konferencë / Evente

Konferencë / Evente

NE JU OFROJMË:

tre salla të ndryshme të cilat mund të rezervohen në raste drekash, takime biznesi, konferenca apo evente të tjera

Katering për eventet tuaja (bufe, drekë/darkë ose kokteil)

Dekorim salle me pagesë ekstra.

QERA:

LLOJI I SALLËS
KINEMA
NË FORME-U
KOCKTEIL
KLASË
DP*
GD*
Sallë konference
në katin e gjashtë
me taracë 36m²
30 pers.
22 pers.
24 pers.
20 pers.
100€
80€
Sallë në
katin e parë
me oborr
50 pers.
30 pers.
45 pers.
30 pers.
90€
70€
Sallë në
katin e nëndheshëm
45 pers.
30 pers.
32 pers.
25 pers.
80€
60€
*DP= Cmimi për ditë te plotë / GD= Cmimi për gjysëm ditë

PAJISJET:

Pajisjet e mëposhtme jane gjithashtu te përfshira në qirane e salles:
– Projektorë,
– Ekran,
– Flipchart,
– Materiale të tjera (sipas kërkesës)
.
– Mikrofone (me pagesëi ekstra)

PUSHIM PËR KAFE:

2 euro për person dhe përfshin: 

– Kafe Amerikane / çaj / qumësht 

– Kek / biskota 
 


Ju ofrojmë edhe ushqim ose pije shtesë në varësi të kërkesave tuaja. Në këto raste aplikojmë çmimet normale të bar / restorantit. 
 


Për rezervime ju lutem të na kontaktoni si më poshtë: office@vila-alba.com