Vila Alba

» Kristal Bar

Kristal Bar

Kristal Bar

Taraca në katin e gjashtë të hotelit Vila Alba me pamje panoramike të Tiranës ofron një ambjent të qetë dhe intim. Një variete çajrash dhe ëmbëlsirash vjeneze si dhe guzhinë e shëndetshme vegjetariane ofrohen nën tingujt e muzikës lounge.

Emaili: bar@vila-alba.com
Tel: +355 4 22 55 937

Orari:
Mëngjes: E Hënë – E Dielë 7.00 -11:00
Bar: E Hënë – E Dielë 17 – 00:00

Duhanpirja: Brënda lokalit ndalohet duhani. Pirja e duhanit lejohet vetëm në verandë.
Kapaciteti: 50 vënde (30 brënda dhe 20 jashtë)