Vila Alba

» Dhomë Dopio me krevate të ndara

Dhomë Dopio me krevate të ndara

Këto dhoma ofrojnë pamje të qytetit të vjetër, kanë tavane të lartë si dhe një zonë për tu ulur ose për të punuar. Tualeti është paisur me kabinë moderne dushi.

Tiparet e përgjithëshme

 • Pamja – Qyteti i vjetër
 • Dekori – Modern
 • Krevati – 2 Teke
 • Duhanpirja – Zona të përcaktuara për pirjen e duhanit
 • Karateristika të tualetit – Kabinë dushi me nje spraj trupi shtesë
 • Maksimumi i Okupances – 2 Persona
Tiparet e dhomës

 • Ajër i Kondicionuar
 • Nje Televizor me ekran të sheshtë HD
 • Minibar
 • Tryezë pune
 • Kasafortë në dhomë
 • Tharëse Flokësh

 

Cmimet ndrshojne ne varesi te sezonit. Ju lutem na kontaktoni me email per te mare cmimet aktuale office@vila-alba.com